Serija jesenskih predstavitev na temo odprte znanosti (september in oktober 2023)

V septembru in oktobru bo konzorcij projekta SPOZNAJ organiziral serijo predstavitev na temo odprte znanosti, ki bodo potekale vsak četrtek od 10:30 do 12:00 prek platforme Zoom. Dodatne dogodke bosta organizirali tudi Univerza v Ljubljani in Univerza v Mariboru. Več informacij in povezave do prijavnih obrazcev so na voljo tukaj.
Konzorcijske predstavitve bodo potekale v slovenščini in se bodo snemale, posnetki bodo na voljo za ponovni ogled na platformi Arnes Video. Naknadno jih bomo opremili s slovenskimi in angleškimi podnapisi.
Če želite prejemati novice o projektu SPOZNAJ, se lahko prijavite na e-poštno obveščanje.
Vljudno vabljeni!


Autumn Series of Presentations on Open Science (September and October 2023)

In September and October, the SPOZNAJ project consortium will organise a series of presentations on open science, which will take place every Thursday from 10:30 to 12:00 via Zoom. Additional events will also be organised by the University of Ljubljana and the University of Maribor. More information and links to the registration forms can be found here (in Slovenian).
The consortium presentations will be held in Slovenian. They will be recorded and uploaded to the Arnes Video platform for later viewing. Subtitles will be added in English and Slovenian in due course.
If you would like to receive news about the SPOZNAJ project, you can sign up for email updates (in English).
We look forward to your participation!

Dostopnost